Modern Romeo ve Juliet'in Kısa hikayesi

 
Dostlarım biliyorsunuz insanlık ve sağlık adına zor zamanlardan geçiyoruz. Toplum içinde birçok şeye dikkat etseniz de birçok kişinin neredeyse hiçbir şeye dikkat etmediğini görebiliyoruz. Onlar adına acilen bilinçlenmeyi diliyorum.

Bu dönemde eğitim, ulaşım ve ekonomi kadar aşıklarda bir takım olumsuzluklarla karşılaşmadı değil. :)



Görüyorum ki beyler cici hanımların pencerelerine bir kere çıkmalarını ve yüzlerini göstermelerini bekliyor.

Ne mutlu size. Teknoloji ile görmekte bir yana, anlıyorum sizi insan kanlı canlı görmek istiyor. Çünkü bu sevgi, bu aşk... Sınırı yok. Yasağı da.

Benimde aklıma Romeo ve Juliet hikayesi geldi, gerçi bu hikayede birbirine düşman iki aile vardı. Bizim günümüz Romeo ve Juliet'leri için ise bu düşman covid-19.

Gelelim modern Romeo ve Juliet hikayemize...

Home office çalışan Juliet, bir an işe ara verir ve Romeo'ya olan özlemini düşünür, covid başladığından beri onu görmemiştir tabi görüntülü aramalar hariç ama bunlarda yetmez. Onu çok özlediğini söylediği bir mesaj yazar tekrar ve hatta mesajı ulaşmadan arar. Sesini duymak ister.

Biraz konuştuktan sonra kapatırlar ve gün böyle akıp gider. Mesai bitiminde bilgisayarını kapatıp biraz kitap okumaya çekilen Juliet telefonda Romeo'nun aradığını görür ve hemen açar, şu cümlelerden sonra "Cama çık belki prensin gelmiştir." hışımla cama çıkar ve mutluluktan ne diyeceğini bilemez. Çünkü karşısında buna yakın bir görüntü vardır. Yani en azından yakın olanı şarkı diyelim.


Dostlarım, sevgili Romalılar sevdalarınızda hep böyle temiz ve güzel kalmanız dileğimle. Romeo olmaktan ve Juliet'i sevmekten asla vazgeçmeyin. En kısa zamanda hepimiz sağ salim eski günlerimize kavuşacağız. 

Sevgi ve sağlık ile kalın...






0 yorum