Bitcoin Patladı!!


Şaka şaka şuan öyle bir durum yok tabiki. Mutlu mutlu yatırımlarınızı yapmaya devam edebilirsiniz. Ama aptal da değilseniz az çok anlayabilirsiniz. Bitcoin adeta bir balon gibi şişiyor, değerine değer katıyor. Hatırlatırım ki önceki yazımda da belirttiğim gibi BTC'nin üzerinde herhangi bir devlet kontrolü yok. Her an sizi batırabilir. Ne kadar çok alımının düşük olduğu zamanlarda almamayışıma sitem etsem de, sonunu iyi görmüyorum. BTC borsası belki tepe taklak olmazda, bir çok kişinin hesabı çalınabilir. Sonuçta siber alemlerde sizlerden daha akıllı insanlar var. 
Onca düşünceden sonra yine kararımı kara gün dostu altından yana kullanıyorum. Kısa vadede çok karlı değil ama uzun vadede karlı bir yatırım aracı bence. Yine de yok ben BTC alacağım turnayı gözünden vuracağım derseniz, dikkat edin derim o turna belki siz olursunuz.


Bir kaç aydan beridir takibimde, bu konu ile ilgili çoğu bankacı ve yatırım uzmanları BTC'nin dolandırıcılık olduğunu ve gereksiz yere şişen bu balonun elbet bir gün patlayacağını söylüyorlar. Bu konuda haklı olabilirler, kulak ardı edilmemesi gerekir. Bitcoin haber sitesi CoinDesk'e göre eğer bu yatırımcılar BTC'nin aleyhinde açıklamalarına devam ederlerse BTC'nin değeri giderek düşecekmiş. Yine CoinDesk'in tahminlerine göre bu nedenden dolayı BTC'nin değeri $3000'a kadar düşecek. Hadi bakalım.

Aleyhte yapılan açıklamalara ek olarak düşüş sebebinin, Çin Hükümetinin BTC borsalarını kapattığı söylentilerinin yayılmış olması da gösteriliyor. Çin Hükümetinden ise bunun için henüz resmi bir açıklama gelmedi. Eğer gerçekten BTC borsalarını kapatmışsa herkese şimdiden geçmiş olsun diyorum. 

0 yorum